PAIEŠKA




Privatumo politika

A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead

Filename: libs/Smarty_Compiler.class.php

Line Number: 270

1. Bendrosios nuostatos

Šios privatumo politikos sąlygos (toliau – Sąlygos) nustato pagrindinius principus bei tvarką, kuria remiantis tinklalapyje www.norusalis.lt (toliau – Tinklalapyje) tvarkomi interneto vartotojų (toliau – Vartotojų) duomenys.
Tinklalapyje pateikti Vartotojų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis šių Sąlygų, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų, kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių šių duomenų tvarkymą bei apsaugą.

2. Duomenų tvarkymas

Tinklalapis ir jį administruojanti UAB „Kadipė“ (toliau – Administratorius) pripažįsta ir gerbia kiekvieno asmens, kuris apsilanko Tinklalapyje ir naudojasi jo paslaugomis, konstitucinę teisę į privatumą. Tinklalapis ir jo Administratorius gali rinkti ir panaudoti Vartotojo duomenis (pvz., vardą, pavardę, gimimo datą, adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą bei kitą registracijos formoje ar kitur Tinklalapyje nurodytą informaciją) tam, kad apdorotų Vartotojo pateiktas užklausas ir paslaugų užsakymus. Šie duomenys gali būti naudojami ir kitais apibrėžtais tikslais, įskaitant Vartotojų asmens duomenų tvarkymą rinkodaros tikslais, kai Vartotojas tam duoda atskirą išankstinį sutikimą.
Ne asmeniniai Vartotojų duomenys, t. y. duomenys, susiję su Vartotojų Tinklalapyje ir (arba) pasinaudojus Tinklalapiu užsakomomis paslaugomis, gali būti anonimiškai tvarkomi statistikos tikslais, atliekant statistinius tyrimus. Bet kuriuo atveju, toks duomenų tvarkymas neleis tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti Vartotojų tapatybės. Tinklalapis ir jo Administratorius pasilieka teisę atskirais atvejais anonimišką statistinę informaciją perduoti trečiosioms šalims. Vartotojų asmeniniai duomenys neatskleidžiami trečiosioms šalims jokiais kitais atvejais nei nustatyta šiose Sąlygose, prieš tai negavus išankstinio Vartotojų sutikimo, išskyrus atvejus, kai pagal Lietuvos Respublikos įstatymus privaloma tai padaryti.

3. Informacija Jūsų kompiuteryje

Tinklalapis ir jo Administratorius pasilieka teisę įrašyti informaciją (paprastai vadinamą „cookie“) į Vartotojo kompiuterį, kai jis lankosi Tinklalapyje. Ši informacija palengvina Vartotojui naudojimąsi Tinklalapiu bei užtikrina, kad kiekvienąkart jam lankantis Tinklalapyje nereikėtų iš naujo pateikti savo duomenų.
Vartotojas gali šią informaciją ištrinti iš savo kompiuterio ar ją užblokuoti, panaudodamas savo kompiuteryje esančią interneto naršyklę.
Tinklalapis ir jo Administratorius neatsako už Vartotojo asmens duomenų tvarkymą per tretiesiems asmenims priklausančius interneto tinklalapius. Tinklalapis ir jo Administratorius neatsako ir už trečiųjų šalių tinklalapių privatumo sąlygas bei veiklą ir tais atvejais, kai į juos Vartotojas patenkate per Tinklalapyje esančias nuorodas.
Tinklalapis ir jo Administratorius rekomenduoja susipažinti su kiekvieno aplankyto tinklalapio privatumo sąlygomis atskirai.

4. Informacijos saugumas

Tvarkant Tinklalapyje pateiktą Vartotojo informaciją naudojamos saugios organizacinės ir techninės priemonės, kurios tinkamai apsaugo šiuos duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo visų kitų neteisėtų veiksmų. Vartotojas, pateikdamas savo asmens duomenis Tinklalapyje, sutinka, kad šie duomenys būtų tvarkomi pagal Tinklalapio Taisykles bei Sąlygas.

5. Pranešimai

Jei Vartotojas turi pageidavimų ar pretenzijų, susijusių su Tinklalapiu, jis gali kreiptis e. p. adresu info@norusalis.lt ar kitais Administratoriaus nurodytais kontaktais.

6. Sutikimas

Vartotojai, pateikiantys informaciją Tinklalapyje, sutinka, kad pateikti duomenys būtų tvarkomi taip, kaip numatyta tinklalapio taisyklėse ir šiose Sąlygose.

7. Sąlygų keitimas

Tinklalapis ir jo Administratorius turi teisę iš dalies arba visiškai pakeisti šias Sąlygas pranešdami apie tai Vartotojams Tinklalapyje ir (arba) Vartotojų nurodytu elektroninio pašto adresu. Jei Vartotojas naudojasi Tinklalapiu po to, kai pakeitimai yra atlikti, tai reiškia, kad jis su pakeitimais sutinka.

8. Baigiamosios nuostatos

Šioms Sąlygoms taikoma Lietuvos Respublikos teisė. Visi kilę ginčytini klausimai sprendžiami tarpusavio susitarimu, o jo nepasiekus – Lietuvos Respublikos įstatymų numatyta tvarka Lietuvos Respublikos teisme.

KALENDORIUS

«« Rugsėjis 2017 »»
PrAnTrKePeŠeSk
    123
45678910
11121314151617
1819202122
23
24
252627282930 

2014 M. HOROSKOPAS

Vardadieniai


Informacijos šaltinis: www.day.lt

Dienos patarlė


Informacijos šaltinis: www.day.lt

DRAUGŲ PAIEŠKA

Vardas arba pavardė:
El. pašto adresas

Naujienų prenumerata

Jūsų vardas:
Jūsų el. paštas: